Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Όταν αποφάσισαν να μας SOPAσουν...



Καλησπέρα σας!

Χρόνια και ζαμάνια, αλλά έχω καταντήσει Βέγγος τον τελευταίο καιρό. Αφήνω στην άκρη τους προλόγους για σήμερα και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Τα αγαπητά Partalia συνηθίζουν να μου φτιάχνουν το κέφι με τα άρθρα τους, αλλά σήμερα με εκνεύρισαν ιδιαιτέρως. Όχι, σαν Partalia (καθώς αποτελούν μία απ` τις blogικές μου λατρείες) αλλά μ`αυτό το άρθρο. Η (μικρή) πίεσή μου ανέβηκε στο 22, το χρωματάκι μου από λευκό της Χιονάτης έγινε με μιας κόκκινο του πισινού της μαϊμούς ενώ άσπροι καπνοί έβγαιναν από τα` αυτιά μου, τα δόντια μου τρίζανε και τα μηνίγγια μου βαρούσανε ταμπούρλο. Τι στο πέος θέλουν να κάνουν????????????? Και στο διαδίκτυο έλεγχο θέλουν γαμώ το ξεσταύρι μου γαμώ?! (ουφ, Λεύκη ηρέμησε, εισπνοή….  εκπνοή, εισπνοή….  εκπνοή, εισπνοή….  εκπνοή, εισπνοή….  εκπνοή,).

(Δεν) ηρέμισα και συνεχίζω.  Να σας εξηγήσω με απλά λογάκια τι θα γίνει: Με πρόφαση την πειρατεία και τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, μερικές κυριούλες και μερικοί κυριούληδες θα βρίσκονται σε ένα μεγάλο χώρο με κάτι μηχανήματα με πολλά κουμπάκια και φωτάκια, τα λεγόμενα κομπιούτερ. Αυτά τα κομπιούτερ, όμως, δε θα είναι σαν το δικό σου και το δικό μου αγαπητέ. Θα έχουν ειδικά προγράμματα που θα παρακολουθούν το τι γίνεται στο δίκτυο ανά πάσα στιγμή. Θα μπορούν, δηάδής, να ελέγχουν ό,τι πληροφορίες παίρνουμε ή ανταλλάσσουμε μεταξύ μας, τις απόψεις μας κι ότι δεν τους αρέσει θα το πετάνε σαν την τρίχα απ` το ζυμάρι. Βρίζω τον Μπέννυ; Στην πυρά! Υποστηρίζω το ξύλο που έφαγαν τα μπατσόνια; Στην πυρά! Την λέω στο Ε.Σ.Υ.; Στην πυρά! Σατιρίζω τα νέα μέτρα της κυβέρνησης; Στην πυρά! Χρησιμοποιώ ανάρμοστο λεξιλόγιο; Στην πυρά! Το facebook και όλοι οι διαδικτυακοί χώροι στους οποίους είμαστε μέλη, θα λειτουργούν ως αυτόματο φακέλωμα. Έτοιμα τα στοιχεία μας, δε θα κουραστούν καν! Θα κλείσουν, δηλαδής, Πρόεδρο Χωστήρα Παρτάλια J-rous Snake;;;; Μουαχαχαχα!!! Ας κοπιάσουν και θα δουν τι τους περιμένει…

Μήπως σας θυμίζει κάτι η παραπάνω περιγραφή…; Δε σας πάει πίσω, στο κοντινό 1967; Και τότε να το δεχτώ, διότι είχαμε χούντα. Γιατί τώρα τι έχουμε; Η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, η ίδια τη βίασε πατόκορφα. Ε, ρε γλέντια!

«Μα κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό», θα πουν εύστοχα κάποιοι. Ε, και?! Το πράγμα φιλαράκι έχει ως εξής: αυτός που έχει την εξουσία, αυτός γράφει και τους νόμους. Τί κι αν το σύνταγμα ορίζει την ελευθερία του τύπου και του λόγου; Αυτοί έχουν γραμμένο τον νόμο εκεί που δεν πιάνει μελάνι και δημιουργούν καταστάσεις, ευλογώντας ΠΑΝΤΑ τα γένια τους. Δηλαδή, εγώ θα είμαι υποχρεωμένη να ακούω την παπαρολογία του κάθε αποτυχημένου, (Μπουμπούκος, ΓΑΠ, Μπέννυ, Λίνος, u.s.w.) που δεν κατάφερε να γίνει κάτι στη ζωή του και έγινε για τον πούτσο πολιτικός και εν συνεχεία δε θα μπορώ να τους κράξω ελεύθερα! ΑΡΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΣΑΣ!!! Ποιοι νομίζετε πως είστε? Επειδή, έχετε εξουσία μπορείτε να υποσκάπτετε να θεμέλια της δημοκρατίας, να κλονίζετε την κοινωνία, να μας παραμυθιάζετε, να μας κοροϊδεύετε, να μας εξευτελίζετε; Και εμείς τι; Θα καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα και θα ζητάμε encore? Θα σας πάρει ο διάολος και θα σας σηκώσει όλους! Νομίζετε πως θα περάσετε τη χουντάρα σας παλιοφασιστόμουτρα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι; Αν περάσει αυτό, θα βγω στους δρόμους και σας προτρέπω όλους να έρθετε μαζί μου! Ουπς, αναρχική δήλωση… Θα με κλείσετε;
Για άλλη μια φορά συγχύστηκα, απελπίστηκα, μπινελίκωσα. Έχασα σε ορισμένα σημεία τον ειρμό μου. Κλασσική Φλου. Βάλτε τις SOPA, PIPA και ACTA εκεί που ξέρετε.

Καλό ξημέρωμα.

8 σχόλια:

  1. Αυτό ακριβώς που λες θα γίνει!
    Αν μας φιμώσουν ψηφιακά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μας βγάλουν στους δρόμους!
    Το καλό είναι ότι αρκετά κύρια site πήραν θέση κατά του φασιστικού Νομου(πχ Google,wikipedia)... Και επιτέλους ακούω σχόλια από Αμερικάνους χρήστες που ξύπνησαν επιτέλους και κατάλαβαν σε τι δημοκρατία ζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνησω Παρταλι μαζι σου! Και ναι, αποτελει έκπληξη το γεγονός της ενεργοποίησης τους!!!

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι το μια από τα ίδια έλεγε και ο Μπερλουσκόνι ότι θα έκανε στην Ιταλία αλλά τελικά πήρε τον πούλο.
    Αν γίνει καμιά τέτοια μαλακία πάντως το μόνο που θα διαβάζουμε θα είναι 1) ομιλίες των πολιτικών, 2) πόσο καλά πηγαίνει ο κόσμος, 3) ερωτικές ιστορίες σε μπλογκια όπου μια αποτυχημένη αγάμητη θα κλαίγεται πως δεν της έκατσε ο μεγάλος της έρωτας.
    Μετά από αυτό το άρθρο ετοιμάσουν να κλείσουν κι εσένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ το τι πιστεύω το γράψα και στα παρτάλια σε μέσες άκρες.

    Και δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα. Το παρακολουθώ αλλά δεν τρελαίνομαι.

    Επειδή το έργο το χω ξαναδεί.

    Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από όσες απόψεις σε σάιτ του εξωτερικού αλλά και από τις διάφορες διατάξεις που κατέβασα να δω για αυτή τη παπαριά και τις παρόμοιες παπαριές, χωρίς να είμαι νομικός, είδα πως επί της ουσίας είναι μια παπαριά ολκής, η οποία στο 80% αυτών που προτείνει στην πραγματική ουσία τους δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε τεχνικό και πραγματικό επίπεδο οδηγώντας το όλο πράγμα σε ένα ατελείωτο νομικό αδιέξοδο.

    Είναι τόσο πολυεπίπεδο και διακλαδωμένο το τι εστί ίντερνετ που όσο και να θες το "χάος" δεν μπαίνει σε "τάξη". Και αν μπει ένα μέρος του θα αναρροφηθεί πάλι μέσα στο χάος.

    Ακόμα και η revision έκδοση που τα συμμάζεψε κάνοντας κωλοτούμπες, είναι γελοία. Και παραμένει γελοία ακόμα και όταν έκαναν πίσω οι μάστορες που το γράψανε, με τα DNS redirections.

    Απειλήθηκαν ευθέως από τους τηλεπικοινωνιακούς κολλοσούς πως θα μεταφέρουν τα ίντερνετ κομμάτια τους στα Cayman Islands...και σε άλλες παρόμοιες περιοχές, γαμώντας τα πάντα καθιστώντας έτσι tax free ένα τεράστιο μέρος των εσόδων τους. (και αυτό πονάει)

    Kαι δεν πα να κουρεύεται μετά ο Lee Terry και οι υπόλοιποι 31 που αρχικά το προτείνουν. Κο-κο-κο μόλις τους ξεκαθάρισαν τι θα γίνει. Έτρεχαν να το βγάλουν από τις διατάξεις, όπως εξαφανίστηκαν άλλες 19 ήδη όταν έγινε η πρώτη "μελέτη" και φάγανε τις τσαπού μόλις πετάχθηκαν οι λογικές φωνούλες. Με αποτέλεσμα στην πορεία να χάσουν και άλλους έξι senators που είδαν πως θα πέσει αγγούρι.

    Αnyway για να μην το κουράζω, άλλο. Θέλουν να αυτοκτονήσουν όλοι όσοι διεκδικούν το χρυσωρυχείο του ίντερνετ? Ας το κάνουν με βάση την αρχική πρόταση μπας και καταλάβουν πως η αυτοκτονία δεν έφερε ποτέ κέρδη. Θέλουν να χάσουν 2τρις δολλάρια όλοι μαζί επειδή είναι short on cash για 500εκ αυτοί που πιέζουν τους 31 που παρουσίασαν? Ας τα χάσουν. Είπαμε η αυτοκτονία δεν έφερε ποτέ κέρδη. Στη τελική θα γελάνε για 10.000 χρόνια και η αυτοκτονία αυτή θα διδάσκεται στα οικονομικά σχολεία όλου του Γαλαξία.

    Το μοναδικό βιώσιμο σενάριο είναι αυτό που λέω στην αρχή. Το έργο το χω ξαναδεί... Όπως έγινε και με το millenium copyright act και με άλλα δύο που αν θυμάμαι σωστά πέρασαν υπό προεδρίας του Tεξανού redneck hillbilly. Θα κάνουν λίγο πίσω οι γουγληδες θα κάνουν λίγο πίσω οι άλλοι, θα συνεχίσουν να κάνουν πίσω εκατέρωθεν, revision στο revision και στο τέλος θα βρεθούν πλάτη με πλάτη και θα αγκαλιαστούν και από πάνω. (απλά μέχρι να αγκαλιαστούν θα χει καλό κέρδος να τζογάρεις με στακς που λέγανε και στη Σοφοκλέους).

    Γιατί κακά τα ψέμματα στα αρχίδια της Google κτλ. Τη πελατεία της κοιτάει και τα κέρδη της. Στο τέλος θα δεχθεί να μπλοκάρει torrent διαπαντώς από τις υπηρεσίες της, θα δεχθεί να μπλοκάρει τέτοιες παρόμοιες μαλακίες θα κλείσει και κανά μπλογκ με λινκς στο Rapidshare (όπως κάνει έτσι και αλλιώς) θα δώσει και κάνα ξεροκόκκαλο από τα youtube και θα κάνει τον κινέζο. (Oπως έδωσε το 2008 στην MGM που φώναζε σαν πουτάνα...).

    Και την ίδια ώρα όλοι θα ξέρουμε που θα βρούμε πειρατικό υλικό και πως θα έχουμε πρόσβαση σε αυτό και θα συνεχίσουμε να γράφουμε τις μαλακίες μας όπως κάναμε και μετά τα πολύ πιο οργουελικά, millenium copyright act και patriot act.

    Bottom line στο τέλος όλοι θα πάρουν το κομμάτι τους ή θα γαμήσουν την πίτα και θα απολαύσουμε μεγάλο σόου χρεωκοπιών, συγχωνεύσεων κτλ κτλ με φόντο δικαστικές περιπέτειες που μπροστά στη διάρκεια τους η Λάμψη θα είναι 20 λεπτά. Άλλωστε αν ήθελαν να με φιμώσουν επειδή εγώ γράφω γαμιέται ο Πάγκαλος (όχι ο γάτος μου) υπάρχει πιο πολύ εύκολος τρόπος, πιο φθηνός και πιο αποδοτικός και το κυριότερο χωρίς να αναμιγνύει αντιμαχόμενες corporate πλευρές. Βλ. Κίνα.

    Όλα αυτά χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ κτλ κτλ. Αυτά σκέφτομαι αυτά λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ooooo mpravo sou!an eisai antras eisai polu exupnos!an eisai gunaika poli pronoitikiii!

    ΑπάντησηΔιαγραφή