Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σ` ευχαριστώ...







Καλησπέρα σας!

Χθες βγήκα και μπορώ να πω ότι ήταν ένα απ` τα πιο παράξενα όμορφα βράδια της ζωής μου. Πήγαμε για ποτό σε ένα τζαζομπαράκι, μετά μέχρι του Ψυρή για κουλούρι (δυστυχώς δεν ήταν ζεστό, αλλά ήταν αφρατούλη) κι εκεί περιπλανηθήκαμε στα στενά, αράξαμε σε ένα πεζουλάκι και τέλος μέχρι τις 05.30 απλά για χουχούλιασμα στην πλατεία Συντάγματος. Σπάνια νιώθω ζεστά και άνετα με έναν άνθρωπο που ξέρω τόσο λίγο καιρό. Κι όμως, μαζί του νιώθω ένα σφίξιμο, ένα δέσιμο, μια ηρεμία, μια γαλήνη. Βγάζει στην επιφάνεια ένα κομμάτι του εαυτού μου, που το είχα θαμμένο για αρκετά χρόνια μέσα μου και –ίσως;- φοβόμουν να το εμφανίσω.

Ήμουν κατατονική ανέκαθεν όταν πλησίαζαν τα Χριστούγεννα, απλά, έτσι, χωρίς αιτία.

Η κατάσταση του κολλητού μου πάει απ` το κακό στο χειρότερο, αφού την Παρασκευή πήγε κι ήρθε, κυριολεκτικά. Έπαθε ανακοπή, του έκαναν ανάνηψη, δε συνερχόταν. Κι ενώ ξεκινήσαμε να τον θρηνούμε, οι νοσοκόμοι πήγαν να τον αποσυνδέσουν, το μηχάνημα πήρε ξανά εμπρός. Έχει βάλει σκοπό της ζωής του να με ξεκάνει αυτό το παιδί. Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να τον χάσω παγώνω, ο χρόνος σταματά για μένα. Έχουμε περάσει τόσα μαζί. Αν ο Γ. χαθεί, μαζί του θα χαθεί και ένα μεγάλο μέρος της Φλου. Είναι ο αδερφός που δεν έχω. Κι αυτός αντίστοιχα λέει ότι έχει τρία και όχι δύο αδέρφια. Δε θέλω να χάσω τον μόνο μου αδερφό…

Δεν ξέρω γιατί γράφω απόψε, απλά άνοιξα μια σελίδα στο word και τα χέρια μου ξεκίνησαν να δακτυλογραφούν μόνα τους. Είχα την ανάγκη να τα πω κάπου.

Καλό ξημέρωμα.
 




13 σχόλια:

  1. Καλά έκανες και έγραψες ότι έγραψες...
    Ελπίζω ο δικός σου κολλητός να ξεπεράσει το πρόβλημα και να είναι σύντομα κοντά σας γερός και δυνατός.
    Σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη.
    Φιλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. efxomai o aderfos sou,afou etsi ton noiwtheis,nanai kala kai na perasei mazi sou ta xristougenna.nakseres pws se noiwthw,eilikrina.kalo sou vrady.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά και εύχομαι το γρηγόροτερο δυνατό να ναι κοντά σου και α πίνετε μπύρες μαζί!!:)

    Σε χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σου γυρίσει σιδερένιος και τα χριστούγεννα να τα περάσετε παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη χάσεις την πίστη σου ούτε στιγμή. Θα γίνει το καλύτερο και γι'αυτόν και γιά εσάς. Μη σκέφτεσαι τι φοβάσαι αλλά τι θέλεις να γίνει. Μη τον σκέφτεσαί ανήμπορο στο κρεββάτι αλλά γελαστό να πηγαίνεται μαζί βόλτες κάτω από ένα καταγάλανο ουρανό. Ολα θα πάνε όπως πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη αναρρωση στον κολλητο και ελπιζω συντομα να μοιραζεσαι τα νεα σου μαζι του!Επισης καλη συνεχεια σ'αυτο που ξεκινησε στην ζωη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σκέφτεσαι ότι είναι δυνατός και θα το ξεπεράσει...Καλή δύναμη σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή του ανάρρωση Μικρή μου και να περνάς πάντα όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό κουράγιο και να πάνε όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε τι έπαθε το παιδί; Μόλις κατάλαβα για ποιον μιλάς τρελάθηκα! Είναι καλά; Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα. Χαρά στο κουράγιο του και στο δικό σου. Πες μου λεπτομέρειες όταν μπορέσεις, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, μέσα απ` την καρδιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή