Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Κλειστόν λόγω... εξεταστικής!



Από αύριο και μέχρι τις 21/02/2012, το ιστολόγιό μου θα παραμείνει κλειστό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (πάντα ήθελα να το πω αυτό!). Άρθρο θα ανέβει μόνο και εφόσον με παρακαλέσετε (μη φας! έχουμε γλαρόσουπα!) ή αν διαδραματιστεί κάποιο συνταρακτικό γεγονός [π.χ. γίνει ο Λίνος πρόεδρος (αν και Πρόεδρος είναι μόνο ένας όπως μοναδικό είναι και το Α.Π.Ι) του Π.Α.Σ.Ο.Κ]. Το ξέρω ότι πολύ που χεστήκατε θα σας είναι πολύ δύσκολο να αντέξετε 23 ολόκληρες μέρες χωρίς άρθρο, αλλά πρέπει να φανείτε δυνατοί! 

 Όσο θα λείπω να είστε φρόνιμα παιδιά (και ναμην έχετε δολοφονικές τάσεις όπως τα Παρτάλια), να τρώτε όλο σας το φαγητό (με τον τρόπο που υποδεικνύει ο Πρόεδρος) και να καίγεστε όσο περισσότερο μπορείτε σε ταινίες  –και όχι μόνο- (όπως o Snake). Τέλος, να χαμογελάτε και να ονειρεύεστε!

Σας χαιρετώ και σας φιλώ!
Λεύκη Φλου.

6 σχόλια:

  1. Μην μας το κάνεις αυτό!!!
    Φεύγει ο Πρόεδρος για φαντάρος, μας αφήνεις και εσύ για ασήμαντο λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε 23 μερούλες I`ll be back Παρτάλι! Μη μου ανησυχάς! Γιατί είναι ασήμαντος λόγος η εξεταστική;! Είναι η πρώτη μου & θέλω να τη χαρώ! Υπόσχομαι στην καλοκαιρινή να είμαι πιο χαλαρή!

      Διαγραφή
  2. Καλά ρε, πρώτη εξεταστική και θα κάτσεις να διαβάσεις;;;;
    Σπασικλάκι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, δε γουστάρω να έχω αναοικτούς λογαριασμούς που σημαίνει ότι δε θέλω να χρωστάω ένα σωρό τον Σεπτέμβρη Προεδράρα! Κι επειδή σίγουρα θα χρωστάω, τουλάχιστον ας μη τα χρωστάω όλα...

      Διαγραφή